Systeembeheerder scholen

LanSolutions

Systeembeheerder scholen

LanSolutions: Systeembeheerder scholen

Wij zijn een allround ICT specialist met meer dan 25 jaar ervaring als systeembeheeerder bij scholengemeenschappen en onderwijsinstellingen. Behalve het beheren van het netwerk en de systemen is LanSolutions gespecialiseerd in specifieke hardware en software voor scholen. Zo leveren, installeren en onderhouden wij digitale schoolborden en onderdelen.

LanSolutions houdt binnen het Watchdog serviceconcept uw schoolnetwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten. Hierdoor beheren wij proactief uw administratieve werkplekken, de werkplekken voor de studenten en de servers. We monitoren op afstand de systemen binnen uw school, zodat beginnende problemen niet uit kunnen groeien tot grote knelpunten. Elke school heeft zijn eigen wensen, zo kunnen wij alles op afstand beheren, maar indien gewenst is LanSolutions één of meerdere dagen op uw school aanwezig voor het systeembeheer.

Als syteembeheerder onderhouden wij uw hardware en software en zorgen dat de noodzakelijke beveiligingen ingeschakeld zijn en blijven. Dit geldt zowel voor de administratieve werkstations, de werkstations voor de leerlingen als voor de aanwezige server(s) en bijbehorende back-up units. Verder verzorgt LanSolutions de installatie van nieuwe applicatie, systeem software en updates. Ook controleren wij de werking van alle aanwezige systemen tijdens onze standaard bezoeken. De hardware en randapparatuur wordt indien nodig vervangen of gemodificeerd. Tevens staat er te allen tijde een vakkundige helpdesk voor u klaar, om u bij onverhoopte problemen direct te woord te kunnen staan.