Hippo touchscreen

Hippo touchscreen systemen

Optimaal lesgeven en presenteren

Hippo touchscreen monitoren:

LanSolutions biedt met Hippo touchscreen systemen een betaalbaar en kwalitatief goed product aan in de formaten 55", 65", 70" en 84" inch. De Hippo touchscreen systemen zijn prima toepasbaar in het onderwijs en het MKB vanwege de toegankelijke formaten en simpele bediening.


Hippo touchscreen monitoren

Snel en makkkelijk

Het Hippo touchscreen is voorzien van een aantal sneltoetsen die het mogelijk maakt om onafhankelijk van de software een aantal gereedschappen direct te activeren zonder dat daarvoor speciale software opgestart hoeft te worden. Snel en makkelijk aan de slag.

Hippo touchscreen formaten

Diverse formaten

De touchscreens zijn verkrijgbaar in de formaten 55", 65", 70" en 84" inch. Iedere situatie vraagt om een specifiek product; een kleuterklas, een middelbare school, een vergaderruimte... Wij adviseren u graag over het juiste formaat voor de juiste locatie.

Presentatiemogelijkheden

Presentatiemogelijkheden

de Hippo touchscreens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: een vaste wanduitvoering, een in hoogte verstelbare uitvoering, een mobiele uitvoering in hoogte verstelbaar en tenslotte een mobiele versie in hoogte verstelbaar en kantelbaar.