SMART digibord

SMART board

Optimaal lesgeven & presenteren

SMART digiborden:

Wilt u het maximale halen uit de technologie in het klaslokaal, dan bent u bij SMART aan het juiste adres. Voor iedere onderwijsoplossingen ondersteunt LanSolutions in samenwerking met SMART een succesvolle implementatie. Deze oplossingen omvatten content en middelen, professionele ontwikkeling en gemeenschappelijke netwerken, service en support. Met SMART digiborden, beamers en software bent u verzekerd van succesvol digitaal lesgeven en presenteren.


Digiborden van SMART

SMART digiborden

Een ruime keuze aan type digiborden voor elk budget en toepassing. LanSolutions levert, monteert en onderhoudt o.a. de 600i, 685i, 800i en de 885i al jaren met veel succes in het onderwijs en bij bedrijven.

Smart accessoires

SMART accessoires

Smart kent vele accessoires voor digitaal lesgeven. Naast de bekende pennen en wissers leveren wij o.a. speakers, pointers, bluetooth toepassingen, verrijdbare meubels en interactieve response systemen.

Smart beamers

SMART beamers

Bij een digibord hoort een beamer. LanSolutions levert voor iedere type digibord de geschikte beamer van diverse merken die SMART ondersteunt. Daarnaast leveren wij lampen en verzorgen wij reparaties.